Obavijest za građane grada Rovinja - Rovigno

20. September 2024.

U razdoblju od 01.10.2024. godine pa sve do lipnja 2025. odvijat će se izvođenje radova izgradnje/rekonstrukcije sustava sanitarne odvodnje grada Rovinja uključujući i ostalu infrastrukturu u ulici Carducci (oborinska odvodnja, javna rasvjeta, vodoopskrbna mreža, plinoopskrba, elektroenergetika i telekomunikacije).

Izvođač radova:     Benčić d.o.o. Rovinj

Nadzorni inženjer: FLUM-ING d.o.o. Rijeka

Radovi na izgradnji/rekonstrukciji objekata, glede privremene regulacije prometa, podijeljeni su na tri dionice. Dionice su definirane na način da se za vrijeme izvođenja radova postavlja privremena prometna signalizacija.

Dionica 1: od Obale Aldo Negri do Trga na Lokvi.

Dionica 2: od Trga na Lokvi do Ul. Domenico Pergolis

Dionica 3: od ulice Domenico Pergolis do Ul. Vjenac B. Lorenzetto/Istarska ulica.

Prva dionica se izvodi u razdoblju od 01.listopada 2024. g. do 15. veljače 2025. godine.

Prilikom izvođenja radova na dionici 1. bit će zatvorena ulica Trg na Lokvi, te će se promet iz ulice Carducci preusmjeravat na ulicu M. Benussi.

Po završetku izvođenja radova na dionici 1, započet će radovi na dionici 2, o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni o novoj prometnoj regulaciji i vremenskom terminu izvođenja radova.

S obzirom da se radio o frekventnoj ulici s prometom motornih vozila, izrađena je privremena regulacija prometa prilikom radova izgradnje predmetnih radova, te se mole građane za poštivanje privremene prometne signalizacije, te ujedno zahvaljujemo na razumijevanju.

Također se mole građani i poslovni subjekti, da ukoliko koriste javnu površinu u zoni zahvata: „Dionica 1“, istu oslobode od stvari kako bi se nesmetano započeli odvijati radovi, te da obavijeste svoje dobavljače  o novom prometnom režimu i pridržavanju privremene prometne regulacije.

Galerija

Adresa

Odvodnja Rovinj - Rovigno d.o.o.
Novigradska ulica 1
52210, Rovinj

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 7:00 do 15:00
 

ISO Certifikati

ISO9001