DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKTA NA UPOV-U CUVI

8. December 2023.

Dana 05.12.2023.g. Odvodnja Rovinj – Rovigno d.o.o. predstavila je svim građanima EU Projekt prikupljanja, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Rovinj kroz dan otvorenih vrata na lokaciji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda UPOV Cuvi.

U  periodu od 13-17h. UPOV Cuvi bio je otvoren za zainteresirane građane Rovinja – Rovigno koji su unatoč lošijim vremenskim uvjetima posjetili UPOV od najmlađeg uzrasta do treće životne dobi. 

Nakon prikaza dokumentarnog videa o aglomeraciji Rovinj , svim postignućima i realizacijom EU projekta, posjetitelji su obišli UPOV po svim objektima, uključujući i upravljačku sobu, kao i laboratorij u upravnoj zgradi uz stručno vodstvo prilagođeno svim uzrastima. Građanima su na raspolaganju za sve upite bili glavni tehnolog za UPOV Cuvi i predstavnik Izvođača radova g. Branko Potočnik, direktor Odvodnje Rovinj – Rovigno d.o.o. Ognjen Pulić, te voditeljice uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Sanja Ivančević i Sara Zilli Karlović. Rukovoditelj održavanja i operative SJO Igor Marjanović bio je dostupan za prikaz specijaliziranih vozila, te su najmlađi posjetitelji imali priliku ulaziti i razgledati vozila. 

Građanima su podijeljeni promidžbeni materijali te privjesci sa zaštitnim znakom UPOV-a Cuvi. Cijelo događanje je proteklo u ugodnoj blagdanskoj atmosferi, te su snimljene radio i TV emisije i reportaže koje će biti emitirane 13. prosinca.

Galerija

Adresa

Odvodnja Rovinj - Rovigno d.o.o.
Novigradska ulica 1
52210, Rovinj

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 7:00 do 15:00
 

ISO Certifikati

ISO9001